Katalogpost

49639
[Insidor utsidor - en bok av böcker och andra berättelser]
Omslagsbild
Konstnär: Sakellariou, Krystallia
Utgivningsår: 2017
Språk: Svenska
Hylla: ARTISTS' BOOKS SAK
Medietyp: Bok
Upplaga: Första upplagan
ISBN: 978-91-639-5319-4
Anmärkning:
Titel från konstnärens webbplats
Tête-bêche-bok
Omfång: 40 onumrerade sidor : illustrationer ; 18 cm
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
På tomma sidor inuti gamla barn- och ungdomsböcker har korta berättelser skrivits. Historier om uppväxttid som får möta utsidor; framsidor, baksidor från samma böcker. Insidor och utsidor har kastats om och bytt plats, inre och yttre världar möts i nya konstellationer.
På tomma sidor inuti gamla barn- och ungdomsböcker har korta berättelser skrivits. Historier om uppväxttid som får möta utsidor; framsidor, baksidor från samma böcker. Insidor och utsidor har kastats om och bytt plats, inre och yttre världar möts i nya former. Enstaka texter ur originalböckerna har klippts sönder, bokstav för bokstav och format nya ord och meningar. Andra texter har skrivits på skrivmaskin på tomma boksidor. Berättelser om att söka tillhörighet och att vilja bryta mot regler. Att befinna sig både innanför och utanför. Om gränser mellan en själv och sin omvärld, olika grupper och tillhörigheter, mellan livet och döden. Boken har formen av många olika sammanfogade bokpärmar och går att läsa från båda håll, utan början eller slut.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

ENGLISH ENGLISH

Taggar

Konstfacks bibliotek    08-450 41 24     biblioteket@konstfack.se